Szerző: sammer

2001. november 13. 17:48

Képek a Colin McRae Rally 3 játékban szereplő, minden eddiginél részletesebben kidolgozott Ford Focus modellről

A Codemasters új képeket adott ki a készülő Colin McRae Rally 3 rally versenyzős

A Codemasters új képeket adott ki a készülő Colin McRae Rally 3 rally versenyzős játékából, melyeken a Ford Focus játékba kerülő modelljét mutatja be. A sorozat legújabb részébe minden eddiginél részletesebben kidolgozott és valósághűbb modellek kerültek, és ebből a Ford Focus RS World Rally Car autó virtuális mása sem kivétel, melyet 13 000 poligonból építettek fel a készítők.

Összehasonlításképpen, a Colin McRae Rally 2.0 játékban szerepelt Focus-modell körülbelül 800 poligonból állt, ami 16-szoros növekedést jelent. A játékot fejlesztő csapat szorosan együttműködik a Ford Racinggel, és mindenhova érvényes belépési jogot szerzett a 2001 World Rally Championship rendezvényeire.

Az új játékban a jelentős látványbeli javuláson kívül az autók fizikai viselkedésén is sokat fejlesztettek, ami jobb és élethűbb vezethetőséget tesz lehetővé, pontosabban reagál majd a beállítások megváltoztatására, és a sérülés modellezése is realisztikusabb lesz. Ráadásként pedig Colin McRae és Nicky Grist tökéletesen animált modelljét is megkapjuk az autók mellé.

Rick Nath, a játék producere a következőket mondta: "A játékban szereplő Ford Focus RS WCR grafikailag több mint 16-szor olyan részletes lesz, mint a Colin McRae Rally második részében volt. Ilyen grafikai szinten már nyugodtan mondhatom, hogy a játékosok egy valódi Ford Focust kapnak a képernyőre, ami teljesebbé teszi a játékmenetet. Sikerült teljesen lemodelleznünk az autó belsejét, a motorteret és az külsejét is. Jelenleg a felfüggesztésen és egy minél valósághűbb roncsolódás-modellezésen dolgozunk, ami érinteni fogja a nyitható és levehető paneleket, az ajtókat, a motorháztetőt, az ütközőket, és az ablakokat."

A Colin McRae Rally 3 kiadását 2002 második felére tervezik. A játékról több információ a Codemasters hivatalos weboldalán található.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 17. 09:26

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.