Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 12. 21:10

AMD hírek

Az AMD ma teszi közzé utolsó pénzügyi negyedévének mérlegét. Az előzetes elemzések szerint minden eddigit túlszárnyaló bevétel várható. Az alsóbb árkategóriában töretlen a K6-2 népszerűsége, egyre több mobilgépben láthatjuk (majd) a K6 magos processzorok mobilváltozatát (K6-2, K6-2+) és az Athlon népszerűsége -hála az egyre növekedő számú Slot A alaplapoknak- minden várakozást felülmúl. Hamarosan újabb tagokkal bővül a cég mikroprocesszor-családja. A Thunderbird kódnevű CPU 256 kbyte másodszintű cache-t tartalmaz majd, ami a processzor órajelén üzemel. Az első kereskedelmi példányok már az év közepén megjelennek, AMD-hez közeli források szerint az első példányok sebessége nem kevesebb, mint 1,25 GHz lesz! Az olcsó Spitfire pedig az Intel Celeron (II) legnagyobb ellenfele lehet, ha az AMD állja majd az árversenyt.

Az alább látható grafikon a vállalat részvényeinek árfolyamának változását hivatott demonstrálni az utóbbi év során. Látható, hogy az elmúlt hónapokban -főleg az Athlon sikerének köszönhetően- a részvények ára az egekig emelkedett, nem kis piaci sikerről tanúskodva.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.