:

Szerző: roberto

2001. november 13. 16:49

A Netcraft októberi webszerver-statisztikái

[Netcraft] Az elmúlt hét végén a Netcraft közzétette szokásos havi webszerver-statisztikáit. Az októberi eredmények szerint a szerverszoftver-használat nem változott jelentősen, a Microsoft IIS másfél százalékos visszaesése a Netcraft szerint jórész a homestead.com üzletpolitikájában bekövetkezett változásoknak tulajdonítható. Az októberi eredményeket németországi események is befolyásolták, a hónap során routerproblémák miatt a német site-ok 5-10 százaléka nem volt képes válaszolni a HTTP-kérésekre. Az elmúlt hónap adatai összesítve tehát a következők szerint alakulnak:

Netcraft[Netcraft] Az elmúlt hét végén a Netcraft közzétette szokásos havi webszerver-statisztikáit. Az októberi eredmények szerint a szerverszoftver-használat nem változott jelentősen, a Microsoft IIS másfél százalékos visszaesése a Netcraft szerint jórész a homestead.com üzletpolitikájában bekövetkezett változásoknak tulajdonítható. Az októberi eredményeket németországi események is befolyásolták, a hónap során routerproblémák miatt a német site-ok 5-10 százaléka nem volt képes válaszolni a HTTP-kérésekre. Az elmúlt hónap adatai összesítve tehát a következők szerint alakulnak:

szeptember október változás
Apache 60.86 % 61.36 % +0.50 %
Microsoft 30.00 % 28.49 % -1.51 %
iPlanet 2.06 % 1.97 % -0.09 %
Zeus 1.28 % 1.35 % +0.07 %

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról