Szerző: Ady Krisztián

2001. november 7. 02:19

Ajándék 15"-os LCD monitor a Dell és a Gateway PC-ihez!

[Maximum Reboot] A
[Maximum Reboot] A Dell és a Gateway új akcióba kezdett: új akciós számítógépük megvásárlása esetén ajándékba kap a kedves vásárló egy 15"-os LCD monitort.

Mindkét rendszer Windows XP Home Edition operációs rendszerrel és CD-RW meghajtóval kerül kiszállításra. A Dell rendszere hajszálnyit jobb a konkurencia összeállításánál, 1,1 GHz-es Celeron ketyeg a gépben, míg a Gateway száímtógépe csak 1 GHz-essel lett felszerelve. A CD-újraíró is gyorsabb, 16/10/40-es a Gateway 8/4/32-es írójával szemben. A Dell rendszeréhez a Harman/Kardon hangszórókészletét kapjuk, míg a Gateway saját GCS300 hangszóróit mellékeli gépéhez.

Ugyanakkor a Gateway egy év ingyenes AOL internethozzáférést ad az akciós géphez, így kétszer annyi ideig szörfölhetünk ingyen, mint a Dell gépével. A Dell gépe kicsit drágább is: 100 dollárral súlyosabb, a 100 dolláros visszatérítés után 999 dollárral érezhetjük könnyebnek pénztárcánkat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról