Szerző: sammer

2001. november 6. 23:57

Csúszik a Black Moon Chronicles: Winds os War online szerepjáték kiadása

A Vircom Interactive bejelentette, hogy elhalasztja a Black Moon Chronicles:

A Vircom Interactive bejelentette, hogy elhalasztja a Black Moon Chronicles: Winds of War nevű online szerepjátékának kiadását. A fejlesztők szerint a játék nem alkalmas arra, hogy a kijelölt november 6-i időpontban kiadhassák, és egyenlőre még az új dátumot sem tudják megmondani. A rövid indokláson kívül nem fejtették ki bővebben, hogy pontosan miért nem lehet kiadni a játékot. A csúszás viszont jól jön a bétatesztereknek, ők ugyanis tovább tesztelhetik a játékot a működő online szervereken egészen a végleges játék elkészültéig.


A Black Moon Chronicles: Winds of War egy kifejezetten többjátékos üzemmódra fejlesztett online szerepjáték, ami Francois Froideval és Olivier Ledroit képes regényein alapul. A képregényhez hasonlóan kézzel rajzolt grafika, feliratok, és szövegdobozok jellemzik az igen egyedi kivitelezésű játékot. A játékos a szerepjátékok klasszikus világában, a középkori fantasy környezetben találhatja magát, ahol négy egymással ellenségeskedő oldal háborúzik. Mindegyik félnek sajátos jellemzői vannak, ami vonatkozik az egységek erejére, gyengeségeire és megjelenésére egyaránt. A játékos 12 osztályból választhatja ki saját karakterét, és csatlakozhat az egyik oldalhoz, majd küldetéseket vállalhat el illetve csatlakozhat a rendszeresen megszervezett támadásokhoz az ellenség erői ellen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról