:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 5. 11:15

Bogarakat evett a GameCube konzolért folyó verseny győztese

A hétvégén rendezték meg San Franciscoban (CA, USA) a Mit tennél meg egy GameCube-ért verseny döntőjét. A megmérettetésre közel 17 ezren jelentkeztek, közülük került ki a nagydöntő 5 résztvevője.

A hétvégén rendezték meg San Franciscoban (CA, USA) a "Mit tennél meg egy GameCube-ért" verseny döntőjét. A megmérettetésre közel 17 ezren jelentkeztek, közülük került ki a nagydöntő 5 résztvevője.

Az első díjat Corey Olcsvary nyerte. A lelkes Nintendo-rajongó Corey Pikmin figurának öltözött, ezért leborotválta a haját, kékre festette a testét és egy tálból élő rovarokat evett. A szerencsés nyertes egy GameCube és egy Game Boy Advance konzollal, rengeteg játékprogrammal és 5000 dollárral lett gazdagabb.

A Nintendo GameCube konzolja november 18-ám kerül az amerikai üzletekbe. A megjelenés napján nem kevesebb, mint 15 játék lesz kapható, köztük a Star Wars Rogue Squadron II.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.