Szerző: sammer

2001. november 2. 07:15

Megjelent és letölthető a Wizardry 8 szerepjáték demója

A Sirtech Canada megpróbálkozik a lehetetlennel, azzal, hogy a

A Sirtech Canada megpróbálkozik a lehetetlennel, azzal, hogy a számítógépes játékok hőskorának egyik kiemelkedő, és sokak szerint minden idők egyik legjobb játékának, a Wizardry 7-nek megismételje sikerét a várva várt nyolcadik résszel. Most pedig bárki eldöntheti, hogy az új rész hogy sikerült, mivel a fejlesztő Sirtech Canada kiadta a Wizardry 8 játékának játszható demóját. A demó a játék első szintjét tartalmazza, és a játékos egy előre beállított csapattal vághat neki a kalandoknak. Annak érdekében, hogy már ebből a rövid pályából is minél több mindent ismerhessünk meg, némileg átalakították a demót, így a teljes játékból sokkal több ellenség és varázslat kapott benne helyet, mint amennyit a végleges játék első szintjén találunk majd.

Linda Currie, a Wizardry projekt vezetője a következőket mondta: "Szeretnénk egy dolgot hangsúlyozni a demóval kapcsolatban, fontos, hogy ez mindössze csak egy rövid pillantás az egész játékba. A Wizardry 8 nagyon részletesen kidolgozott történettel rendelkezik, a lenyűgöző küldetések és az aktív karakterek folyamatosan kapcsolatban vannak egymással a számos fantasztikus helyszínen. A demó csak egy apró részletét mutatja be mindennek."

A Wizardry 8 a nagy múltra visszatekintő Wizardry sorozat legújabb tagja, és november 15-re várható a megjelenésre. A játék demója letölthető a Wizardry 8 hivatalos weboldaláról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról