:

Szerző: roberto

2001. november 2. 02:03

A SuSE disztribútori megállapodást jelentett be a frankfurti LinuxWorld Expón: az IBM újabb értékesítési csatornához jut

[NewsForge] A frankfurti LinuxWorld Expón a SuSE bejelentette, hogy disztribútori megállapodást kötött az IBM-mel. A jövőben a SuSE lesz az IBM linuxos szoftvereinek kiemelt disztribútora az EMEA (Europe, Middle East and Africa) térségben.

SuSE Linux[NewsForge] A frankfurti LinuxWorld Expón a SuSE bejelentette, hogy disztribútori megállapodást kötött az IBM-mel. A jövőben a SuSE lesz az IBM linuxos szoftvereinek kiemelt disztribútora az EMEA (Europe, Middle East and Africa) térségben.

A megállapodás az IBM teljes linuxos szoftvervonalára vonatkozik, így a SuSE-n keresztül lehet például SuSE Linux Groupware Servert rendelni Lotus Domino R5-tel, SuSE Linux Database Servert IBM DB2 Universal Database adatbázisszoftverrel, és rajtuk keresztül is elérhetővé válik a WebSphere e-kereskedelmi alkalmazáscsomag linuxos verziója.

Scott Handy, az IBM Software linuxos megoldásokkal foglalkozó igazgatója elmondta, hogy ez a megállapodás újabb jelentős lépés a SuSE-hez fűződő viszonyunkban, amely 1999-ben kezdődött. A megállapodás az igazgató szerint egyaránt előnyös SuSE és a vásárlók számára is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.