:

Szerző: Kovács Attila

2000. április 12. 12:16

Nagyító alatt a Mandrake 7.0

"Tökéletes, kivéve a dokumnetációt"
"A Mandrake Linux nagyon közel van ahhoz, hogy a tökéletes Linux disztribúció legyen. Ezt a Linuxot az egyik legkönnyebb telepíteni illetve konfigurálni ráadásul a DrakX egy nagyon jól eltalált program amikor telepítésről van szó illetve a DrakConfignak is nagy hasznát vesszük, ha egy Linux rendszer konfigurálásról van szó"
"Dehát akkor miért nem ugrunk fel és kiáltozzuk, hogy a Mandrake 7.0 az eddigi legjobb Linux disztribúció? Ennek egyetlen egy oka van: a nagyon rossz dokumentáció. A Mandrake 7.0 legjobb programjaihoz egyszerűen nincs dokumentáció vagy hibás dokumentáció van csak, és ez egy kezdő Linux-felhasználónak meglehetősen nagy hátrányt jelent."

Részemről csak megerősíteni tudom a fent leírtakat. Sajnos a Mandrake tényleg nem rendelkezik jó dokumentációval, ráadásul ez néha nem csak a kezdő Linuxosokat zavarja csak...
[LinuxPlanet]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 1. 23:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.