Szerző: roberto

2001. október 30. 21:17

SuSE Linux Connectivity Server: egyszerűen telepíthető szerver vállalatok számára

[SuSE] A SuSE tegnap jelentette be legújabb termékét, a SuSE Linux Connectivity Servert. A rendszer egy előre konfigurált hálózati megoldás, amelyet úgy állítottak össze, hogy egyszerűen lehessen már meglévő, heterogén (Windows, Linux és MacOS) rendszereket tartalmazó hálózatokba integrálni.

SuSE[SuSE] A SuSE tegnap jelentette be legújabb termékét, a SuSE Linux Connectivity Servert. A rendszer egy előre konfigurált hálózati megoldás, amelyet úgy állítottak össze, hogy egyszerűen lehessen már meglévő, heterogén (Windows, Linux és MacOS) rendszereket tartalmazó hálózatokba integrálni.

A szerver előre konfigurált "Samba" (SMB) és "Netatalk" szolgáltatásai lehetővé teszik a hálózaton keresztüli merevlemez- és nyomtatómegosztást. A rendszer minden szükséges feladatot el tud látni, amely egy intranet megvalósításához szükséges, beleértve a kliensek internetkapcsolattal való ellátását is. A Connectivity Server a mindennapi adminisztrációs feladatok ellátásához könnyen kezelhető grafikus eszközöket biztosít.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról