:

Szerző: roberto

2001. október 30. 20:50

November elejétől kapható Magyarországon a SuSE eMail Server III

[SuSE Magyarország] Megjelent a SuSE Linux eMail Server III, egy egyszerűen telepíthető, teljes körű megoldás kis- és középvállalatok, valamint munkacsoportok és közigazgatási szervezetek számára. A rendszer rugalmas és optimális levélkezelést nyújt. A szerver minden elterjedt POP3 és IMAP levelezőklienst támogat (pl. Microsoft Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora) Természetesen a hagyományos UNIX-os kliensek sem maradnak ki a támogatottak listájáról, ráadásul a szerver által biztosított weben keresztüli hozzáférés egységes felületet nyújt minden felhasználó számára, bármilyen operációs rendszerről próbálja elolvasni leveleit.

SuSE[SuSE Magyarország] Megjelent a SuSE Linux eMail Server III, egy egyszerűen telepíthető, teljes körű megoldás kis- és középvállalatok, valamint munkacsoportok és közigazgatási szervezetek számára. A rendszer rugalmas és optimális levélkezelést nyújt. A szerver minden elterjedt POP3 és IMAP levelezőklienst támogat (pl. Microsoft Outlook, Outlook Express, Netscape Messenger, Eudora) Természetesen a hagyományos UNIX-os kliensek sem maradnak ki a támogatottak listájáról, ráadásul a szerver által biztosított weben keresztüli hozzáférés egységes felületet nyújt minden felhasználó számára, bármilyen operációs rendszerről próbálja elolvasni leveleit.

Összehasonlítva elődjével, a III-as verzió számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Mind a belső, mind a külső levelezőlisták használata beállítható és adminisztrálható a SuSE Linux eMail Server III-mal. További újdonság, hogy a beépített Skyrix rendszer naptár és határidőnapló funkcionalitással bővíti az email-szervert.

A SuSE Linux eMail Server III november elejétől kapható Magyarországon, ajánlott végfelhasználói ára 257.400 Ft + ÁFA. A doboz három kézikönyvet, 30 napos telepítési támogatást, egyéves szoftverkarbantartást, valamint az Arkeia nevű szerveralapú backup-megoldást tartalmazza.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.