:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 30. 05:46

Európában a Tony Hawk's Pro Skater lesz a PlayStation 2 első online játéka

A Tony Hawks Pro Skater 3 gördeszkás játék lesz a PlayStation 2 első online játéka, amely megjelenik az európai piacon -- jelentette be a szoftvert kiadó Activision.

A Tony Hawk's Pro Skater 3 gördeszkás játék lesz a PlayStation 2 első online játéka, amely megjelenik az európai piacon -- jelentette be a szoftvert kiadó Activision.

A játék a Sony Ethernet/modem adapterét támogatja, ezen kívül más gyártók USB-s Ethernet illesztőit és modemjeit. A program peer-to-peer hálózati modellt használ, nem pedig a sok helyen használt szerver-kliens megoldást.

Sajnos az Activision sajtóközleménye legalább annyi kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. A szoftverkiadó nem hozta nyilvánosságra, hogy melyik internetszolgáltató fogadja majd a behívásokat, vagy hogy kell-e fizetni az online játékért.

Ami az Ethernet-alapú hálózati kapcsolatot illeti, egyelőre még azt sem lehet tudni, Európában pontosan mikor jelenik meg a bővítőkészlet. Mindenesetre a Tony Hawk's Pro Skater 3 november 23-tól lesz kapható a kontinensen.

A népszerű Final Fantasy sorozat legújabb tagja szintén támogatja az internetes többjátékos üzemmódot, azonban a játék csak 2002-ben jelenik meg Európában. A japán játékosok már július 19. óta élvezhetik a Final Fantasy X-et.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.