:

Szerző: sammer

2001. október 28. 00:06

Bejelentették a Tropico: Paradise Island stratégiai játékot

A Take-Two Interactive és a Breakaway Games bejelentették a készülő Tropico:

A Take-Two Interactive és a Breakaway Games bejelentették a készülő Tropico: Paradise Island nevű kiegészítő csomagot, ami a nemrég megjelent Tropico stratégiai játékukhoz készül. A küldetéscsomag számos lehetőséggel egészíti ki az eredeti játékot, mint a húsznál is több új küldetés, új turista látványosságok és katonai épületek, valamint új emberek és járművek.

A PopTop Software fejlesztésében készült Tropico áprilisban jelent meg, amiben a játékos egy trópusi ország egyik kis szigetén alakíthat egy tejhatalmú diktátort, aki a sziget életét irányítja. Figyelnie kell a sziget gazdasági, szociális, politikai fejlődésére, és irányítania kell a biztonságra vigyázó katonai erőket. A Tropico: Paradise Island olyan új kihívások elé állítja a játékost, mint a trópusi viharok, száj- és körömfájás járványok, és veszélyes mértékű dagályok. A küldetéscsomag a játékos számára is kínál új lehetőségeket az új turistacsalogató építményekkel, mint a tengerparti villák, tenniszpályák, és természetvédelmi övezetek. A biztonság és a béke fenntartására katonai létesítményeket is kapunk, amik között megtaláljuk az erődöket, katonai bázisokat és börtönt. Új turisták is érkeznek majd a csomaggal, valamint számos továbbfejlesztés történt a játék kezelésében is, így teljesen körbejárhatjuk az épületeket, hatékonyabb lett a parancsrendszer, és gyorsabban kezelhető az építkezés.

A Tropico: Paradise Islands küldetéscsomag játékot a Breakaway Games fejleszti, az a stúdió, ami a Waterloo: Napoleon's Last Battle, a Cleopatra, és a Sid Meier's Anteitam játékokat is készítette. További információkért keresd fel a PopTop hivatalos weboldalát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.