Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 26. 21:01

150 dollár kedvezményt vagy digitális kamerát ad az Apple az iMac számítógép vásárlóinak

Az Apple jelentős kedvezményekkel kínálja iMac és PowerMac konfigurációit, hogy növelje az ünnepi szezonban elért forgalmat.

Az Apple jelentős kedvezményekkel kínálja iMac és PowerMac konfigurációit, hogy növelje az ünnepi szezonban elért forgalmat.

Ha valaki most vásárol iMac számítógépet, 150 dollár kedvezményben részesül, vagy egy Hewlett-Packard digitális fényképezőgépet kap ajándékba. A Photosmart 318xi egy 2,3 megapixeles fényképezőgép, amely 8 MByte flash memóriájában legfeljebb 80 fotó tárolására képes. A fényképezőgép listaára 200 dollár.


HP Photosmart 318xi: ajándék az Apple-től

A kedvezmények csak a két legdrágább iMac konfiguráció vásárlása esetén érvényesek. A 600 MHz-es iMac ára 1299 dollár, a 700 MHz-es processzorral szerelt modellé pedig 1499, de a kedvezményes áruk 1149 illetve 1349 dollár. Az akció ma kezdődött és egészen decemer 31-ig tart.

Az amerikai online Apple boltban megrendelt PowerMac konfigurációk árából is többszáz dollárt elenged az Apple, amennyiben a felhasználó a számítógéphez lapos kijelzőt is vásárol. A 733 MHz-es PowerMac és egy lapos kijelző vásárlása esetén a kedvezmény értéke 100 dollár, a 867 MHz-es modell esetében 300 dollár, de ha valaki a kétprocesszoros 800 MHz-es PowerMac G4 konfigurációt választja, 500 dollárt takaríthat meg. Ez az akció is december 31-ig érvényes.

A most bejelentett akciók hasonlatosak ahhoz, amlyet az Apple még októberben Angliában indított. Itt az 500 MHz-es processzorral és CD-RW meghajtóval szerelt iMac gépekhez adott digitális kamerát az Apple.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról