Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 25. 15:12

Az írható lemezeket is lejátssza a Matsushita GameCube-alapú szórakoztató központja, a Q

A japán Matsushita újabb részleteket hozott nyilvánosságra a Q névre keresztelt otthoni szórakoztatóközpontjáról, amely tulajdonképpen egy DVD-lejátszási képességekkel felruházott Nintendo GameCube konzol.

A japán Matsushita újabb részleteket hozott nyilvánosságra a "Q" névre keresztelt otthoni szórakoztatóközpontjáról, amely tulajdonképpen egy DVD-lejátszási képességekkel felruházott Nintendo GameCube konzol.

A készülék november 14-én kerül a japán üzletekbe, és havi 15 ezer darabot gyárt belőle a Matsuhita. A Q nem csak DVD-filmeket és GameCube játékokat tud majd olvasni, hanem audio és video CD-ket is, sőt ezek írható és újraírható változatait is, azaz a CD-R, CD-RW, DVD-R lemezeket.

A Matushita Q-t ellátták egy speciális elektronikus zárral, amelyen a szülők beállíthatják, hogy gyerekük egy nap legfeljebb mennyit játszhat a gépen.

A Q szórakoztatóközpont ára 39,800 jen (~92 ezer forint) és egyelőre nincs róla szó, hogy Japánon kívül bárhol máshol kereskedelmi forgalomba kerülne.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról