Szerző: mz

2000. április 11. 21:57

Pinnacle videorendszerek

A NAB 2000 konferencián a Pinnacle Systems és az Apple új tömörítetlen, szabványos felbontású (SD) és tömörítetlen, nagy felbontású (HD) video rendszert mutatott be, kizárólag Macintosh számítógépekhez. A Pinnacle Systems TARGA Cine kártyája, mely nyáron kerül a piacra, teljes mértékben ki tudja használni a Power Mac G4 munkaállomások páratlan számítási teljesitményét, és a Final Cut Pro szoftver szolgáltatásait, melyek segítségével kompromisszumoktól mentes technológiát kínál a professzionális médiaszerkesztők számára. Első ízben az iparág törtenetében egy teljesen konfigurált SD rendszer már 10.000 dollár alatt hozzáférhető.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.