Szerző: mz

2000. április 11. 21:57

Pinnacle videorendszerek

HIRDETÉS

A NAB 2000 konferencián a Pinnacle Systems és az Apple új tömörítetlen, szabványos felbontású (SD) és tömörítetlen, nagy felbontású (HD) video rendszert mutatott be, kizárólag Macintosh számítógépekhez. A Pinnacle Systems TARGA Cine kártyája, mely nyáron kerül a piacra, teljes mértékben ki tudja használni a Power Mac G4 munkaállomások páratlan számítási teljesitményét, és a Final Cut Pro szoftver szolgáltatásait, melyek segítségével kompromisszumoktól mentes technológiát kínál a professzionális médiaszerkesztők számára. Első ízben az iparág törtenetében egy teljesen konfigurált SD rendszer már 10.000 dollár alatt hozzáférhető.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:08

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.