Szerző: Kovács Attila

2000. április 11. 20:51

Hét játéka: Destroyer Command

HIRDETÉS

A hét játéka címet a Matroxnál a címben említett játék kapta. Ez a játék egy második világháborús csatahajó szimulátor, mely "tin can" hajós szemszögéből mutatja be az eseményeket. Míg a legtöbb ilyen típusú szimulációs program a stratégiára helyezi a hangsúlyt, addig ezt a programot inkább arra tervezték, hogy a játékost egy, a Második Világháborúban résztvett romboló vezetőülésbe ültesse. Lehetőségünk nyílik német tengeralattjárókkal küzdeni a hideg észak atlanti vizekben, vagy a japánokkal lehet csatát vívni a Csendes óceán hadszínterén.


Íme itt van hat kép a játékból. A felső képek EMBM-mel készültek, míg az alsó képek EMBM nélkül. Szerintem egyszerűen gyönyörű ez a vízfelszín, amit ebben a játékban EMBM-mel létrehoztak... Mit is mondtam múlt héten? Kezdik a fejlesztők megtanulni az EMBM használatát? Igen, ez valahogy így van.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:36

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.