Szerző: Kovács Attila

2000. április 11. 20:51

Hét játéka: Destroyer Command

A hét játéka címet a Matroxnál a címben említett játék kapta. Ez a játék egy második világháborús csatahajó szimulátor, mely "tin can" hajós szemszögéből mutatja be az eseményeket. Míg a legtöbb ilyen típusú szimulációs program a stratégiára helyezi a hangsúlyt, addig ezt a programot inkább arra tervezték, hogy a játékost egy, a Második Világháborúban résztvett romboló vezetőülésbe ültesse. Lehetőségünk nyílik német tengeralattjárókkal küzdeni a hideg észak atlanti vizekben, vagy a japánokkal lehet csatát vívni a Csendes óceán hadszínterén.


Íme itt van hat kép a játékból. A felső képek EMBM-mel készültek, míg az alsó képek EMBM nélkül. Szerintem egyszerűen gyönyörű ez a vízfelszín, amit ebben a játékban EMBM-mel létrehoztak... Mit is mondtam múlt héten? Kezdik a fejlesztők megtanulni az EMBM használatát? Igen, ez valahogy így van.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról