:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 24. 10:11

Új szolgáltatásokkal bővült a Nők Lapja C@fe

[email] A féléves múlttal rendelkező, mára piacvezető női portál, a Nők Lapja C@fe ( www.noklapja.hu ) új szolgáltatásokat indított el c@fés közösségének további erősítésére: a Nők Lapja C@feházat, valamint a személyre szabott társkereső szolgáltatást.

[email] A féléves múlttal rendelkező, mára piacvezető női portál, a Nők Lapja C@fe (www.noklapja.hu) új szolgáltatásokat indított el "c@fés" közösségének további erősítésére: a Nők Lapja C@feházat, valamint a személyre szabott társkereső szolgáltatást.

A Cafeházba lépve a látogatók regisztráció után csoportot választhatnak maguknak, készíthetnek bemutatkozó oldalakat, fotóalbumot, chatelhetnek, hozzászólhatnak a fórumokhoz, küldhetnek egymásnak üzeneteket. A pár hete indított tárkeresőben barátokat, társat találhatnak a regisztrált felhasználók. A site hamarosan induló nyereményjátékával régi és új tagok egyaránt akár egy Citroen Saxo-t is megnyerhetnek.

Új szolgáltatásokkal -- C@feházzal és társkeresővel -- bővült a piacvezető női portál, a Nők Lapja C@fe. A szeptembertől működő, népszerű C@feház számos szolgáltatást kínál regisztrált felhasználói számára: belépés után a felhasználók csoportokhoz csatlakozhatnak érdeklődési körüknek, életkoruknak megfelelően. A csoportok létrehozásával a szerkesztőség célja, hogy szűkebb közösségek jöhessenek létre.

A C@feházba belépve a nők bemutatkozó oldalakat készíthetnek magukról vagy akár fotóalbumot hozhatnak létre. A felhasználók mások bemutatkozó albumait meglátogatva üzenetet küldhetnek egymásnak, ismerkedhetnek.

A C@feház vendégei rengeteg nőket érintő érdekes témát vitathatnak meg a kávézó fórumain a munkahelyi problémáktól kezdve a gyermeknevelésen át akár az intim szférát érintő gondokig.

A pár hete indított Társkereső szolgáltatás ugyancsak a közösségépítés szellemében született, kiegészítve a C@feház adta lehetőségeket. Az ide belépő regisztrált felhasználók barátot, levelezőtársat, szabadidőpartnert vagy társat kereshetnek maguknak érdeklődési körüknek megfelelően.

Szakály Andrea, a Nők Lapja Cafe főszerkesztője elmondta: "Manapság egyre kevesebb közösség létezik, annak ellenére, hogy nagy szükség lenne rájuk. A portál indításakor egyik célunk volt interaktív női közösségek kialakítása. A néhány hónap bebizonyosodott, hogy a site kiválóan alkalmas a közösségi színtér betöltésére, amire a szlogenünk is utal (A mi helyünk). Ezen túlmenően a véleményformálás és a közösségépítés kitűnő helyszíne a Nők Lapja C@fe, ahol bármilyen témáról szívesen mondanak véleményt látogatóink, illetve a segítségkérés is nagyon gyakori. Már több mint 1 000 fórum indult különféle témákban. A C@feház és a társkereső indításával még szorosabb törzsközönség kialakítása a célunk."

Az új szolgáltatások mellett a szerkesztőség hamarosan nyereményjátékot indít. A 2001. október 24. és november 20. között zajló játékban a női portál regisztrált felhasználói vehetnek részt. A négy hétig tartó játék résztvevői között rengeteg nyereményt sorsolnak ki naponta és hetente is. A képeslapküldő játék főnyereménye egy Citroen Saxo személygépkocsi.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.