:

Szerző: roberto

2001. október 22. 20:13

Megjelent a Red Hat Linux 7.2

[Red Hat] A Red Hat Inc ma jelentette be, hogy már a boltokban van a Red Hat Linux legújabb verziója, a 7.2-es. A rendszer egyik fő újdonsága az ext3 naplózó fájlrendszer használata. A cég azt is bejelentette, hogy fél éven belül várható a 7.2-es Red Hat Linux Advanced Server változata.

Red Hat Software[Red Hat] A Red Hat Inc ma jelentette be, hogy már a boltokban van a Red Hat Linux legújabb verziója, a 7.2-es. A rendszer egyik fő újdonsága az ext3 naplózó fájlrendszer használata. A cég azt is bejelentette, hogy fél éven belül várható a 7.2-es Red Hat Linux "Advanced Server" változata.

Paul Cormier, a Red Hat tervezési igazgatója elmondta, hogy a Red Hat Linux jó hírnevet szerzett megbízhatóságával, szolgáltatásaival és költséghatékonyságával, ennek eredményeképpen egyre több fejlesztő választja a Red Hat-et linuxos platformként.

Az új verzió néhány fontosabb csomagjának verziószáma: 2.4.7-es kernel, XFree 4.1.0 és 3.3.6, gcc 2.96, GNOME 1.4.0, KDE 2.2.1. A disztribúció az ftp.redhat.com-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.