Szerző: roberto

2001. október 22. 20:13

Megjelent a Red Hat Linux 7.2

[Red Hat] A Red Hat Inc ma jelentette be, hogy már a boltokban van a Red Hat Linux legújabb verziója, a 7.2-es. A rendszer egyik fő újdonsága az ext3 naplózó fájlrendszer használata. A cég azt is bejelentette, hogy fél éven belül várható a 7.2-es Red Hat Linux Advanced Server változata.

Red Hat Software[Red Hat] A Red Hat Inc ma jelentette be, hogy már a boltokban van a Red Hat Linux legújabb verziója, a 7.2-es. A rendszer egyik fő újdonsága az ext3 naplózó fájlrendszer használata. A cég azt is bejelentette, hogy fél éven belül várható a 7.2-es Red Hat Linux "Advanced Server" változata.

Paul Cormier, a Red Hat tervezési igazgatója elmondta, hogy a Red Hat Linux jó hírnevet szerzett megbízhatóságával, szolgáltatásaival és költséghatékonyságával, ennek eredményeképpen egyre több fejlesztő választja a Red Hat-et linuxos platformként.

Az új verzió néhány fontosabb csomagjának verziószáma: 2.4.7-es kernel, XFree 4.1.0 és 3.3.6, gcc 2.96, GNOME 1.4.0, KDE 2.2.1. A disztribúció az ftp.redhat.com-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le.

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.