Szerző: sammer

2001. október 19. 17:05

Elkészült az Aliens Versus Predator sci-fi akciójáték második része

A Sierra és a Fox Interactive bejelentették, hogy a legújabb sci-fi akciójátékuk,

A Sierra és a Fox Interactive bejelentették, hogy a legújabb sci-fi akciójátékuk, az Aliens Versus Predator 2 mesterlemezre került, és a hónap végére a játékboltok polcain is megjelenhet. Az új akciójáték az 1999-ben megjelent és nagy népszerűséget kivívott Aliens Versus Predator folytatása, amit az Aliens és Predator filmek alapján készítettek. Az új játékban az elődhöz hasonlóan egy Alien, egy Predator, vagy egy emberi katona szerepébe bújhat a játékos, és kezdhet neki a három küldetéssorozat egyikének. A három különböző hadjárat a három faj birodalmában játszódik, és egyenként hét küldetésből áll. Képek a játékból:

Az Aliens Versus Predator akciójátékot a Monolith Productions készítette, és a Sierra bejelentése szerint hamarosan egy többjátékos demót is láthatunk belőle.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról