Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Letölthető a Commanche 4 helikopter akció és szimulátor játék játszható demója

sammer, 2001. október 19. 06:42
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Novalogic kiadott egy játszható demót a készülő Commanche 4 helikopter akció

hirdetés
A Novalogic kiadott egy játszható demót a készülő Commanche 4 helikopter akció és szimulátor játékából. A 44,3 MB-os demó egy kipróbálható pályát tartalmaz a teljes játékból, amely a fejlesztési tervek szerint november 16-án fog megjelenni. A nagynevű sorozat negyedik részében helyet kapott a Boeing-Sikorsky RAH-66, ami az amerikai hadsereg továbbfejlesztett páncélzatú felderítő helikoptere. A játék során különféle bevetésekben kell szerepelnünk, amik között lesz felderítő akció, földi célpontok támadása, légiharc, és ezekben sokkal inkább az akción lesz a hangsúly, mint a gép technológiai irányításán, így a játékosoknak csak a harcra kell koncentrálniuk.


A Novalogic szerint a játék kódjának véglegesítése még hátravan, ezért átlagon felüli grafikus kártyára van szükség a demó futtatásához. Az ajánlott kártyák GeForce vagy Radeon alapúak, más gyorsítóval gondok lehetnek, amiket a végleges változatban viszont már ki fognak javítani.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.