Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 18. 15:20

Megjelentek az üzletekben az NVIDIA GeForce Titanium chipes grafikus kártyák

Az NVIDIA bejelentette, hogy a GeForce2 Ti, GeForce3 Ti 200 és GeForce3 Ti 500 chipes grafikus kártyák megvásárolhatóak az üzletekben.

Az NVIDIA bejelentette, hogy a GeForce2 Ti, GeForce3 Ti 200 és GeForce3 Ti 500 chipes grafikus kártyák megvásárolhatóak az üzletekben.


NVIDIA GeForce3 Ti 500

Az elektronikus üzletek mellett a kártyák megtalálhatók a legnagyobb számítógépüzletekben, köztük a Babbage's, Best Buy, Circuit City, CompUSA, Electronics Boutique, GameStop, Micro Center, Software Etc. boltjaiban.

A GeForce Titanium grafikus chipeket október elsején mutatta be az NVIDA. A csúcskategóriás GeForce3 Ti 500 és a felső-középkategóriás GeForce3 Ti 200 mellett elérhető a GeForce2 Ti is, amely egy viszonylag olcsó, mégis erőteljes megoldás azok számára, akik nem igénylik a DirectX 8 gyorsítást.

A GeForce Titanium chipes grafikus kártyákat a világ összes nagy videokártya-gyártója készít, többek között az Asustek, ELSA, EVGA, Gainward, Leadtek, MSI, PNY és a Visiontek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról