Szerző: roberto

2001. október 17. 21:06

Novemberben várható a SuSE Linux 7.3 magyar változata

[SuSE Magyarország] A SuSE Magyarország ma jelentette be, hogy november elejétől kapható a SuSE Linux 7.3 magyar változata. A magyarítás ezek szerint különösen jó tempóban haladt, hiszen az angol és német SuSE Linux 7.3 hivatalos kiadási időpontja október 22. Az ajánlott bruttó végfelhasználói ár 21900 Ft.

SuSE[SuSE Magyarország] A SuSE Magyarország ma jelentette be, hogy november elejétől kapható a SuSE Linux 7.3 magyar változata. A magyarítás ezek szerint különösen jó tempóban haladt, hiszen az angol és német SuSE Linux 7.3 hivatalos kiadási időpontja október 22. Az ajánlott bruttó végfelhasználói ár 21900 Ft.

A SuSE Magyarország bejelentésének teljes szövege a www.suselinux.hu-n olvasható. A friss programösszeállítás mellett a magyar verzió dobozában több magyar nyelvű könyv is található: a Rövid telepítési útmutató, a Beállítások és Alkalmazások kézikönyvek és a régen várt Rendszerkézikönyv.

További apró hír, hogy az anyacég új webes designját precízen követő stílusban újították fel a SuSE Magyarország honlapját.

a címlapról