:

Szerző: roberto

2001. október 17. 21:06

Novemberben várható a SuSE Linux 7.3 magyar változata

[SuSE Magyarország] A SuSE Magyarország ma jelentette be, hogy november elejétől kapható a SuSE Linux 7.3 magyar változata. A magyarítás ezek szerint különösen jó tempóban haladt, hiszen az angol és német SuSE Linux 7.3 hivatalos kiadási időpontja október 22. Az ajánlott bruttó végfelhasználói ár 21900 Ft.

SuSE[SuSE Magyarország] A SuSE Magyarország ma jelentette be, hogy november elejétől kapható a SuSE Linux 7.3 magyar változata. A magyarítás ezek szerint különösen jó tempóban haladt, hiszen az angol és német SuSE Linux 7.3 hivatalos kiadási időpontja október 22. Az ajánlott bruttó végfelhasználói ár 21900 Ft.

A SuSE Magyarország bejelentésének teljes szövege a www.suselinux.hu-n olvasható. A friss programösszeállítás mellett a magyar verzió dobozában több magyar nyelvű könyv is található: a Rövid telepítési útmutató, a Beállítások és Alkalmazások kézikönyvek és a régen várt Rendszerkézikönyv.

További apró hír, hogy az anyacég új webes designját precízen követő stílusban újították fel a SuSE Magyarország honlapját.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 04:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.