Szerző: mrsla

2000. április 11. 09:36

Omnis Studio Linuxhoz is.

Ha egy op.rendszer jó, még nem biztos, hogy sikeres is, és ha kevésbe jó még nem biztos , hogy sikertelen. Nagyon fontos (legalább annyira mint az , hogy az operációs rendszer milyen tulajdonságokkal rendelkezik) a szoftverellátottság. A Linuxhoz gyakorlatilag a kezdetektől voltak kiváló programok, gondoljunk csak a VI szövegszerkesztőre :)), vagy az Apache web szerverre.

Ha egy op.rendszer jó, még nem biztos, hogy sikeres is, és ha 'kevésbe jó' még nem biztos , hogy sikertelen. Nagyon fontos (legalább annyira mint az , hogy az operációs rendszer milyen tulajdonságokkal rendelkezik) a szoftverellátottság. A Linuxhoz gyakorlatilag a kezdetektől voltak kiváló programok, gondoljunk csak a VI szövegszerkesztőre :)), vagy az Apache web szerverre. Ahogy a Linux előre tör, a piacon is egyre több, addig csak más platform alatt futó kereskedelmi szoftver jelenik linux alá. Most, az eddig csak Windows és Macintosh platformon jelenlevő Omnis Studio jelent meg. A szoftver gyors, vizuális adatbázis fejlesztést tesz lehetővé, kicsit hasonló mint a MS Access. Támogatja a legnépszerűbb SQL servereket ( Oracle, Informix, Sybase és IBM DB2 ).
További részleteket a LinuxPlanet cikkéből tudhatsz meg.
|omnis-software|

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.