:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 16. 12:42

Hamarosan itt a Leadtek WinFast Titanium TH: szériafelszerelés a hardverfigyelés és a TV-kimenet

A tajvani Leadtek hamarosan piacra dobja WinFast Titanium TH videokártyáját, amely az NVIDIA GeForce2 Titanium videochipre épül.

A tajvani Leadtek hamarosan piacra dobja WinFast Titanium TH videokártyáját, amely az NVIDIA GeForce2 Titanium videochipre épül.

A kártyán számos extra funkció és szolgáltatás fellelhető, ezek közé tartozik az egyedi tervezésű hűtőbordából és ventilátorból álló kombináció, a TV-kimenet, a hardverfigyelő chip és a kártya felső részén található 3 diagnosztikai LED.

Az apró felületszerelt diódák a hibakeresést hivatottak elősegíteni. Egy zöld LED jelzi, ha a kártya áram alatt van és működik, sárga LED jelzi az AGP státust (2x/4x), egy piros színű dióda pedig az alacsony feszültségre figyelmeztet.


Fotók: Greasy

Az NVIDIA GeForce2 Titanium videochip órajele 250 MHz, a kártyán található 64 MByte DDR SDRAM névleges órajele 400 MHz. A WinFast Tianiumhoz két teljes játékot (DroneZ, Gunlok) ad ajándékba a Leadtek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.