:

Szerző: roberto

2001. október 14. 16:17

Megjelent a Mozilla 0.9.5-ös verziója

[Mozilla.org] A Mozilla projekt ismét friss böngészővel jelentkezett. A 0.9.5-ös Mozilla a javításokon túl néhány új funkcióval is bővült, amelyekről a kiadáshoz fűzött megjegyzésekből tájékozódhatunk. Azt azonban kiemelésre érdemesnek tartom, hogy ezentúl egy programablakon belül több weboldal is megnyitható. A funkció az Operát használók számára egy kissé kezdetlegesnek tűnhet, de egyébként jól használható. A Ctrl+T billentyűkombinációval lehet új fület nyitni az aktuális Mozilla ablakon belül -- tehát a többablakos módszer is megmaradt. A böngésző bináris változatai az ftp.mozilla.org -ról tölthetőek le Windows, Macintosh és Linux rendszerekhez.

Mozilla[Mozilla.org] A Mozilla projekt ismét friss böngészővel jelentkezett. A 0.9.5-ös Mozilla a javításokon túl néhány új funkcióval is bővült, amelyekről a kiadáshoz fűzött megjegyzésekből tájékozódhatunk. Azt azonban kiemelésre érdemesnek tartom, hogy ezentúl egy programablakon belül több weboldal is megnyitható. A funkció az Operát használók számára egy kissé kezdetlegesnek tűnhet, de egyébként jól használható. A Ctrl+T billentyűkombinációval lehet új fület nyitni az aktuális Mozilla ablakon belül -- tehát a többablakos módszer is megmaradt. A böngésző bináris változatai az ftp.mozilla.org-ról tölthetőek le Windows, Macintosh és Linux rendszerekhez.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.