Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 11. 16:56

A Compaq Magyarországon is megkezdte Windows XP-re felkészített EVO számítógépeinek értékesítését

A Compaq Computer Magyarország Kft. ma jelenti

A Compaq Computer Magyarország Kft. ma jelenti be Magyarországon az EVO PC termékcsalád család hazai forgalmazásának megkezdését. Az Evo márka a fejlődő kereskedelmi vállalkozásokat veszi célba, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az információtechnológia helyett ténylegesen tevékenységükre koncentráljanak.

A Compaq a 2001 májusában Európában bejelentett "Evo" kereskedelmi számítástechnikai termékek fejlesztésének következő állomásaként újabb modellekkel szélesítette az EVO családot, mely mostanra a D300 és D500 Evo asztali gépeket, az N400c és N600c Evo noteszgépeket, valamint az ágazat legkisebb súlyú mininoteszgépét, az EVO N200-ast tartalmazza.


Compaq EVO D500

Valamennyi Evo asztali gép és noteszgép támogatja a Compaq új "Access on Demand" (igény szerinti hozzáférés) nevű teljes körű megoldását, amely ugyanazon forrásból nyújt fix áron egyedileg menedzselt számítástechnikai kínálatot az üzleti felhasználók számára.

"A Compaq nemcsak az innovatív és leegyszerűsített használatot lehetővé tevő kliensszámítógépek új korszakát indította el az új Evo termékekkel, hanem a technológiai költségek csökkentését is lehetővé teszi a felhasználók számára" - mondta Francois Bornibus, a Compaq EMEA PC-ket fogralmazó, úgynevezett hozzáférési csoportjának (Access Business Group) alelnöke és vezérigazgatója.

"A Compaq termékei és megoldásai kiszámítható életciklust kínálnak, amivel csökkenteni tudjuk teljes tulajdonlási költségeinket." - mondta Chris Rogers, a William Blair & Company, L.L.C. informatikai vezetője. - "Az Evo termékcsalád életciklus-menedzselést nagyban segítő eszközöket is tartalmaz, például a Compaq Insight Managert és Altiris Expresst, amelyek lehetővé teszik, hogy az ügyfelek tevékenységük irányítására, és ne pedig az azt működtető technológiára összpontosítsák tudásukat.

Az új asztali gépeket eleve úgy tervezték, hogy kényes hálózatos környezetekben is könnyen lehessen őket telepíteni és menedzselni, továbbá kompatibilisek legyenek valamennyi főbb operációs rendszerrel és üzleti alkalmazással, így a Compaq globális szolgáltatásával és támogatásával együtt megbízható, magas színvonalú információtechnológiai megoldást jelentenek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról