Szerző: roberto

2001. október 10. 20:47

Megjelent a 2.4.11-es Linux kernel

[Kernel.org] A 2.4.11-es kernel tegnap kiadott hatodik előzetese (pre6) után ma megjelent a végleges változat. A módosítások többek közt érintették az ELF-betöltő részeket, több frissítés is történt az USB kezeléséért felelős kódban, frissült az IrDA és a firewire csatlakozások kezelése; a részletek elolvashatóak a változások listájában . A friss kernel szokás szerint az ftp.kernel.org-ról tölthető le vagy valamelyik hivatalos tükörről . Aki még őrzi az előző verzió forráskódját, annak érdemesebb a 760KB-os patch -et (bz2) beszereznie.

Linux penguin[Kernel.org] A 2.4.11-es kernel tegnap kiadott hatodik előzetese (pre6) után ma megjelent a végleges változat. A módosítások többek közt érintették az ELF-betöltő részeket, több frissítés is történt az USB kezeléséért felelős kódban, frissült az IrDA és a firewire csatlakozások kezelése; a részletek elolvashatóak a változások listájában. A friss kernel szokás szerint az ftp.kernel.org-ról tölthető le vagy valamelyik hivatalos tükörről. Aki még őrzi az előző verzió forráskódját, annak érdemesebb a 760KB-os patch-et (bz2) beszereznie.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

ICQ

13

28 év után búcsúzik az ICQ

2024. május 27. 10:38

Számos tulajdonosváltás után itt az ideje annak, hogy elhagyja a terepet az egykor népszerű üzenetküldő kliens, ami idővel domaninciáját vesztette a WhatsApp és társaival szemben.