Szerző: roberto

2001. október 10. 20:47

Megjelent a 2.4.11-es Linux kernel

[Kernel.org] A 2.4.11-es kernel tegnap kiadott hatodik előzetese (pre6) után ma megjelent a végleges változat. A módosítások többek közt érintették az ELF-betöltő részeket, több frissítés is történt az USB kezeléséért felelős kódban, frissült az IrDA és a firewire csatlakozások kezelése; a részletek elolvashatóak a változások listájában . A friss kernel szokás szerint az ftp.kernel.org-ról tölthető le vagy valamelyik hivatalos tükörről . Aki még őrzi az előző verzió forráskódját, annak érdemesebb a 760KB-os patch -et (bz2) beszereznie.

HIRDETÉS

Linux penguin[Kernel.org] A 2.4.11-es kernel tegnap kiadott hatodik előzetese (pre6) után ma megjelent a végleges változat. A módosítások többek közt érintették az ELF-betöltő részeket, több frissítés is történt az USB kezeléséért felelős kódban, frissült az IrDA és a firewire csatlakozások kezelése; a részletek elolvashatóak a változások listájában. A friss kernel szokás szerint az ftp.kernel.org-ról tölthető le vagy valamelyik hivatalos tükörről. Aki még őrzi az előző verzió forráskódját, annak érdemesebb a 760KB-os patch-et (bz2) beszereznie.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 17:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.