Szerző: mz

2000. április 10. 22:33

1 Gbyte-os flash memória

A Viking Components 1 Gbyte-os Type II ATA flash memóriája mától elérhető. Ha pontosabbak vagyunk, nem is egyetlen termékről, hanem egy termékcsaládról van szó, melynek legnagyobb tagja az 1 Gbyte kapacitású. A legkisebb 448 Mbyte, az utána következők pedig 512, 640 és 768 Myte méretűek. Kiegészítőként a cég egy USB portra csatlakozó, IntelliFlash névre hallgató kártyaolvasó-író készüléket is ajánl.
A flash kártyák előnyeit a hagyományos, gyorsan forgó lemezeket és ide-oda rángatózó fejeket tartalmazó merevlemezekhez képest talán nem kell sokat ragozni: mivel nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, nehezebben sérülnek meg, kisebbek, kevesebb energiát fogyasztanak, illetve megbízhatóbbak.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról