Szerző: sammer

2001. október 10. 06:42:17

Ingyen letölthető a Black Moon Chronicles: Winds of War online szerepjáték béta tesztváltozata

A Vircom Interactive kiadta a készülő Black Moon Chronicles: Winds of War online

A Vircom Interactive kiadta a készülő Black Moon Chronicles: Winds of War online szerepjátékának letölthető béta változatát. A 360MB-os béta letölthető a Black Moon Chronicles hivatalos weboldaláról.

A Black Moon Chronicles: Winds of War egy kifejezetten többjátékos üzemmódra fejlesztett online szerepjáték, ami Francois Froideval és Olivier Ledroit képes novelláin alapul. A képregényhez hasonlóan kézzel rajzolt grafika, feliratok, és szövegdobozok jellemzik az igen egyedi kivitelezésű játékot is. A játékos a szerepjátékok klasszikus világában, a középkori fantasy környezetben találhatja magát, ahol négy egymással ellenségeskedő párt háborúzik. Mindegyik félnek sajátos jellemzői vannak, ami vonatkozik az egységek erejére, gyengeségeire és megjelenésére egyaránt. A játékos 12 osztályból választhatja ki saját karakterét, és csatlakozhat az egyik oldalhoz, majd küldetéseket vállalhat el illetve csatlakozhat a rendszeresen megszervezett támadásokhoz az ellenség erői ellen.

A Black Moon Chronicles: Winds of War kiadását 2001 novemberre tervezik két csomagolásban: egy teljes, dobozos verzió hat hónap előfizetéssel, és egy szerényebben csomagolt változat két hetes előfizetéssel fog megjelenni egyidőben.

a címlapról