Szerző: sammer

2001. október 09. 18:57:15

Új képek jelentek meg a Soldier of Fortune akciójáték készülő második részéből

Az Activision új képeket adott ki a készülő Soldier of Fortune II: Double Helix nevű first-person akciójátékából, amik egy ázsiai várost és egy havas vasúti vágányt mutatnak be. A látványos környezeten kívül néhány részletes 3D karakter, fegyver és egyéb környezeti elem is felkerült a képekre.

Az Activision új képeket adott ki a készülő Soldier of Fortune II: Double Helix nevű "first-person" akciójátékából, amik egy ázsiai várost és egy havas vasúti vágányt mutatnak be. A látványos környezeten kívül néhány részletes 3D karakter, fegyver és egyéb környezeti elem is felkerült a képekre.


A Soldier of Fortune II a Raven Software fejlesztésében készül, ahol a játék nagysikerű első része is elkészült. A folytatásban John Mullins szerepébe kerül a játékos, aki az eredeti játékban is a főhőst alakította. Mullins szerepében számos küldetést kell végrehajtanunk, mint a túszszabadítás, információgyűjtés, és orvvadászat. A legtöbb küldetés eléggé rugalmas lesz ahhoz, hogy a játékos saját kedve szerint dönthesse el, hogy erővel, rejtőzködéssel, vagy a kettő kombinációjával taktikázva akarja elérni a célját. A folytatás természetesen számos továbbfejlesztést is tartalmaz elődjéhez képest, a sérülésmodell sokkal realisztikusabb lett, csontváz alapú animációt kaptak a karakterek, és az új rendszer segítségével a játékos járműveket használhat, és változatos módon használhatja fel azokat az ellenség letámadására.

A Soldier of Fortune II: Double Helix kiadását 2002 elejére tervezik.

a címlapról