Szerző: sammer

2001. október 9. 05:48

Mesterlemezre került az Asheron's Call Dark Majesty online szerepjáték kiegészítés

A Microsoft bejelentette, hogy az Asherons Call Dark Majesty online szerepjáték

A Microsoft bejelentette, hogy az Asheron's Call Dark Majesty online szerepjáték kiegészítő csomagja mesterlemezre került, és a hónap végén az üzletekben is megjelenhet. A Dark Majesty tartalmazza az Asheron's Call teljes változatát, valamint új lehetőségeket, mint a lakásszerzés és a raktározás, illetve egy új felfedezhető sziget is került a kiegészítő csomagba. Marae Lassel szigetén számos új küldetés vár ránk, hogy teljesítsük az új veszélyekkel és ellenfelekkel népesített világban, amihez az új felszerelési tárgyak lesznek a segítségünkre. Képek a játékból:


Az Asheron's Call Dark Majesty küldetéscsomagot a Turbine Entertainment fejleszti, az a stúdió, ami az eredeti játékért is felelős. A játék kiadását október végére tervezi a Microsoft.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról