Szerző: roberto

2001. október 8. 22:25

Hamarosan várható a Linux Mandrake 8.1 IA64-es változata

[Mandrake News] A MandrakeSoft ma jelentette be az elmúlt héten kiadott Linux Mandrake 8.1 Itanium gépekre készült változatának harmadik bétáját. Az új tesztrendszer a 2.4.8-as kernel köré épül, és tartalmazza az i586-os Mandrakeben már elérhető friss programokat is, például a KDE 2.2.1-et vagy a Samba 2.2.1a-t. A MandrakeSoft minden olyan rendszergazdát, céget, kutatót vagy egyéb személyt, akinek vagy akiknek hozzáférésük van Itanium rendszerekhez, szívesen látna a bétatesztelőinek körében. A két ISO fájlból álló rendszer többek közt a mandrake.redbox.cz szerverről tölthető le.

MandrakeSoft[Mandrake News] A MandrakeSoft ma jelentette be az elmúlt héten kiadott Linux Mandrake 8.1 Itanium gépekre készült változatának harmadik bétáját. Az új tesztrendszer a 2.4.8-as kernel köré épül, és tartalmazza az i586-os Mandrakeben már elérhető friss programokat is, például a KDE 2.2.1-et vagy a Samba 2.2.1a-t. A MandrakeSoft minden olyan rendszergazdát, céget, kutatót vagy egyéb személyt, akinek vagy akiknek hozzáférésük van Itanium rendszerekhez, szívesen látna a bétatesztelőinek körében. A két ISO fájlból álló rendszer többek közt a mandrake.redbox.cz szerverről tölthető le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról