Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 8. 16:13

A Matsuhita "Q" néven forgalmazza a DVD-lejátszóval egybeépített GameCube konzolt

A japán Matsushita bejelentette, hogy a DVD-lejátszási képességekkel felruházott GameCube konzol Q néven kerül kereskedelmi forgalomba. A készüléket korábban Fusion néven ismertük. A Matsushita a Play or View , azaz Játssz vagy nézz szlogennel reklámozza a berendezést.

A japán Matsushita bejelentette, hogy a DVD-lejátszási képességekkel felruházott GameCube konzol "Q" néven kerül kereskedelmi forgalomba. A készüléket korábban "Fusion" néven ismertük. A Matsushita a Play or View, azaz Játssz vagy nézz szlogennel reklámozza a berendezést.


Panasonic Q

A Matsushita fejlesztette ki a Nintendo GameCube konzolban található mini-DVD formátumát, és már régóta tudni, hogy a vállalat a saját neve alatt forgalmazza a GameCube-nak egy olyan változatát, amely alkalmas DVD-k lejátszára is.

A készülékről készült képeket már korábban is láthattuk, azonban a gép neve eddig titokban maradt. A Matsuhita "Q" logója a Nintendóéhoz hasonló, azonban az izometrikus nézetben látható kocka itt nem a konzolgyártó "N" betűjét formázza, hanem egy "Q" betűt mutat.

A Matsuhita "Q" várhatóan 35 ezer jenbe (kb. 82 ezer Ft) kerül majd. A DVD-lejátszási képességeknek híján levő GameCube konzol ára 25 ezer jen (kb. 59 ezer Ft).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról