Szerző: mz

2000. április 10. 21:51

Compaq - Commerce One együttműködés

A Compaq vállalati jövőképével összhangban, mely szerint "mindent az internetre", a Compaq Computer Corporation és a Commerce One új business-to-business beszerzési megoldást hirdetett meg Compaq-ügyfelek számára. Ez a skálázató, kiszolgálóra telepített, a vállalati háttérrel is integrálható, Commerce One BuySite Portal Edition és Commerce One MarketSite Global Trading Portal bázison működő megoldás a beszerzéstől az aukciókig különféle e-kereskedelmi tevékenységek bonyolítására ad módot. Ez a teljes funkcionalitású beszerzési megoldás nemcsak a Compaq termékek beszerzését teszi elektronikus úton lehetővé a Compaq ügyfeleinek, hanem egyidejűleg teljes értékű, mindenre kiterjedő komplex vállalati beszerzési megoldást is nyújt mindenféle áru és szállító esetére. A beszerzési rendszert a vállalat egyszerű böngészőkkel, telepítés nélkül is elérheti mint a Compaq által menedzselt központi alkalmzás-szolgáltatást (Hosted BuySite). Emellett a Compaq a Commerce One BuySite Enterprise Edition viszonteladójaként azon nagyvállalati ügyfelek igényeit is szeretné kielégíteni, akik saját cégüknél kívánják telepíteni a beszerzésre szolgáló alkalmazást. A Compaq Professional Services e-beszerzéssel foglalkozó szakemberei kulcsrakész megvalósítást és támogatást kínálnak, amely szokásos telepítésből, betanításból és ERP-integrálásból áll. A Compaq máris elkezdte telepíteni a megoldást ügyfeleinél, és fogadja a további megrendeléseket.

A tevékenység támogatására a Compaq megnyitotta európai e-beszerzési központját, ahonnan a szakemberek Európa-szerte kiszolgálják a Compaq ügyfeleit. Magyarországon a Compaq hagyományosan erős rendszerintegrátori tevékenységének újabb eleme a Commerce One alapú elektronikus beszerzési megoldások kivitelezése, amelyre képzett, felkészült szakemberek állnak rendelkezésre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról