Szerző: sammer

2001. október 7. 06:50

A Strategic Studies Group bejelentette a Warlords Battlecry fantasy stratégiai játék második részét

Az ausztráliai Strategic Studies Group fejlesztő bejelentette a készülő Warlords

Az ausztráliai Strategic Studies Group fejlesztő bejelentette a készülő Warlords Battlecry II valós idejű fantasy stratégiai játékát. Az új játék értelemszerűen az előző rész, a 2000 júliusban megjelent Warlords Battlecry folytatása lesz, ami akkor számos díjat begyűjtött a szerepjáték és a startégiai elemek innovatív egybeolvasztásáért. A folytatásban a játékos egy hős karaktert alakíthat, aki a stratégiai játékmenet alatt folyamatosan fejlesztheti a képességeit, varázslatait és az egyre nehezedő kihívások elé egyre magasabb szinteken állhat.

A Warlords Battlecry II Etheria középkori fantasy világában játszódik. Hősünket 12 különböző fajból és 20 osztályból választhatjuk ki, majd taníthatjuk meg neki a több, mint 100 varázslatot és speciális képességet. A 12 faj 12 csoportra bontja a játék népességét, ahol mindegyik saját egyéni erősségekkel illetve gyenge tulajdonságokkal, épületekkel, technológiai fejlődéssel, és játékstílussal rendelkezik. A Warlods Battlecry II összesen közel 140 féle különböző fantasztikus egységet tartalmaz. Újításként szerepel egy lehetőség a varázslatokat használó játékosok számára, ami megkönnyíti a gyakran használt varázslatok előhívását.

A Warlords Battlecry II teljesen nyitott történettel rendelkezik, tehát a játékos maga írhatja a történet szálát, és gyakorlatilag nincs vége a játéknak. Az egyjátékos kalandozások és küldetések mellett természetesen akad többjátékos támogatás is a játékban, ebben a módban 6 résztvevő játszhat Interneten vagy helyi hálózaton keresztül. A játék mellé adott pályaszerkesztővel pedig bárki elkészítheti saját pályáit és küldetéseit.

A Warlords Battlecry II a Strategic Studies Group fejlesztésében készül, és jelenleg béta tesztelés alatt áll. Kiadását 2002 tavaszra ígéri az Ubi Soft. További információkéert keresd fel a játék nemrég nyílt új hivatalos weboldalát.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról