Szerző: Vörös Péter

2001. október 8. 04:10

Az Oracle besöpörte a Java Developer's Journal olvasói különdíjait

[Oracle] A Java-fejlesztők közösségének hangadó tagjai az Oracle9i technológiáit a piacon elérhető legjobb Java-megoldások közé sorolva nyolc kategóriában is komoly elismerésben részesítették az Oracle9i Application Server alkalmazáskiszolgálót, az Oracle9i adatbázis-kezelőt és az Oracle9i fejlesztőeszközeit a Java Developers Journal 2001-es olvasói különdíjainak odaítélése során.

[Oracle] A Java-fejlesztők közösségének hangadó tagjai az Oracle9i technológiáit a piacon elérhető legjobb Java-megoldások közé sorolva nyolc kategóriában is komoly elismerésben részesítették az Oracle9i Application Server alkalmazáskiszolgálót, az Oracle9i adatbázis-kezelőt és az Oracle9i fejlesztőeszközeit a Java Developer's Journal 2001-es olvasói különdíjainak odaítélése során.

A Java-fejlesztői közösség egyik legrangosabb kiadványának több mint negyvenezer olvasója szavazással választotta ki a díjak nyerteseit, ezzel is igazolva az Oracle erős pozícióját a Java terén, hiszen itt azok hallatták hangjukat, akik a legjobban ismerik a Javát.

Több mint száz versenytárs céget leelőzve az Oracle nyolc kategóriában is a nyertesek közé került, megismételve tavalyi győzelmét a "legjobb adatbázistermék" és az "első számú Java-innovátor" kategóriákban. Az Oracle a következő díjakat nyerte el:

  • Legjobb vállalati adatbázistermék: Oracle9i adatbázis-kezelő (első hely)
  • Legjobb kimutatáskészítő Java-eszköz: Oracle9i Developer Suite -- Oracle9i Discoverer (első hely)
  • Legjobb vezeték nélküli Java-alkalmazás: Oracle9i Application Server -- vezeték nélküli technológia (második hely)
  • Legjobb XML-eszköz: Oracle9i Developer Suite -- Oracle eXtensible Markup Language (XML) Developer Kit (második hely)
  • Legjobb Java-alkalmazáskiszolgáló: Oracle9i Application Server (harmadik hely)
  • Legjobb Java-osztálykönyvtár: Oracle9i Developer Suite -- Oracle9i JDeveloper az Oracle Business Components for Java üzletikomponens-tárral (harmadik hely)
  • Leginnovatívabb Java-termék: Oracle9i Application Server -- Web-gyorsítótárazási technológia (negyedik hely)
  • Legjobb munkacsoportos fejlesztőeszköz: Oracle9i Developer Suite -- Oracle9i JDeveloper (negyedik hely)
A helyezetteket a Java Developer's Journal olvasói választották ki, akik száz gyártó termékeire szavazhattak. A kiadvány olvasói köre a Java-fejlesztői közösség krémjét képviseli, köztük a piacot befolyásoló olyan hangadó személyiségeket, mint a Fortune magazin 500-as listáján szereplő cégek műszaki igazgatói, informatikai igazgatói, rendszerszervezői és rendszertervezői, magas szinten programozó és fejlesztő szakemberei, szaktanácsadói, és informatikai fejlesztési vezetői.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról