Szerző: roberto

2001. október 7. 15:35

Angol legenda: interjú a KDE League elnökével, Andreas Pourral

[Linuxlookup] Mai linuxos legendánk a www.linuxlookup.com -on közölt interjú átböngészésére buzdítja a KDE-s olvasóinkat. Az interjúalany Andreas Pour, a 2000-ben alapított KDE League egyik társalapítója és elnöke. Pour az interjú során elmondja, hogy szerinte a KDE 2.2-es széria megérett a vállalati használatra, kiderül, hogy a KOffice mögött egy viszonylag kis létszámú fejlesztőcsapat áll, és további részleteket ismerhetünk meg arról, hogy a nyáron egy floridai város vezetése KDE mellett döntött.

K Desktop Environment[Linuxlookup] Mai linuxos legendánk a www.linuxlookup.com-on közölt interjú átböngészésére buzdítja a KDE-s olvasóinkat. Az interjúalany Andreas Pour, a 2000-ben alapított KDE League egyik társalapítója és elnöke. Pour az interjú során elmondja, hogy szerinte a KDE 2.2-es széria megérett a vállalati használatra, kiderül, hogy a KOffice mögött egy viszonylag kis létszámú fejlesztőcsapat áll, és további részleteket ismerhetünk meg arról, hogy a nyáron egy floridai város vezetése KDE mellett döntött.

Pour beszél a Windows XP-ről is, úgy látja, hogy az új Windowsok magasabb ára és nagyobb erőforrásigénye, valamint a felhasználói szabadság egyre erőteljesebb korlátozása gondolkodóba fogja ejteni az IT-vezetőket, és a következő rendszerfrissítéskor talán a Linux-KDE párosra fognak váltani.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról