:

Szerző: roberto

2001. október 4. 00:58

Megújult a linux.hu

[linux.hu] Úgy tűnik, hogy az első magyar linuxos híreket közlő weboldal, a linux.hu, alapos fazonigazításon esett át. A nemrég feltett új külső miatt a linux.hu hírleveleinek kézbesítésében zavarok várhatóak, a végleges átállás egy héten belül meg fog történni. Az oldal szerkesztői ezután is várják a híreket beküldő emberek jelentkezését. További részletek a www.linux.hu -n.

[linux.hu] Úgy tűnik, hogy az első magyar linuxos híreket közlő weboldal, a linux.hu, alapos fazonigazításon esett át. A nemrég feltett új külső miatt a linux.hu hírleveleinek kézbesítésében zavarok várhatóak, a végleges átállás egy héten belül meg fog történni. Az oldal szerkesztői ezután is várják a híreket beküldő emberek jelentkezését. További részletek a www.linux.hu-n.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.