Szerző: sammer

2001. október 3. 03:36

A Mythic lovakkal teszi gyorsabbá a városok közötti utazást a készülő Dark Age of Camelot online szerepjátékában

A fejlesztő Mythic Entertainment egy új, lényeges funkcióval egészítette ki

A fejlesztő Mythic Entertainment egy új, lényeges funkcióval egészítette ki a hamarosan elkészülő Dark Age of Camelot nevű online szerepjátékának legfrissebb béta változatát. A Sony EverQuest játékának legújabb kiegészítéséhez hasonlóan ebbe a játékba is belekerültek a lovak, melyek segítségével gyorsabban utazhatunk a városok között. A jelenlegi megoldás szerint úgy lehet lóhoz jutni, hogy keresünk egy istállómestert a városban, veszünk egy utazócédulát, majd a cetlit lóra váltva szerezhetjük meg legújabb társunkat. A komoly korlátozások itt kezdődnek a játékban, ugyanis a lovat feladata szerint legfeljebb egy taxihoz lehetne hasonlítani, mivel nem tesz mást, mint a cédulán szereplő célvárosba cipel minket, majd várja a következő utast. Ez nem a legidálisabb megoldás egy ló számára, de legalább gyorsabban haladhatunk, mintha gyalog tennénk meg a városok közötti távolságokat.

A Dark Age of Camelot egy fantasy témájú online szerepjáték lesz, mely a nyugat-európai mitológiákon alapul. A játék kiadását október végére tervezik, de az európai szervereket csak 2002-be fogják beindítani.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról