:

Szerző: roberto

2001. október 2. 20:29

Letölthető a StarOffice 6.0 bétája

[LinuxToday] Bár a Sun előzetes tervei szerint október előtt kellett volna megjelennie, csak tegnap jelent meg a StarOffice 6.0 bétája. A Sun Windows, Linux és Solaris operációs rendszereken működő irodai programcsomagjának előző verzióit már hatmilliónál is több felhasználó töltötte le a cég webhelyéről. Tony Siress, a Sun marketing- és üzleti igazgatója elmondta, hogy a csökkenő IT-kiadások idejében cége egy olcsó, kiváló minőségű irodai programcsomag kiadására készül, StarOffice 6-os verziója a nyílt forrású OpenOffice-on alapul. Letölthető a www.sun.com -ról kiindulva.

Sun StarOffice[LinuxToday] Bár a Sun előzetes tervei szerint október előtt kellett volna megjelennie, csak tegnap jelent meg a StarOffice 6.0 bétája. A Sun Windows, Linux és Solaris operációs rendszereken működő irodai programcsomagjának előző verzióit már hatmilliónál is több felhasználó töltötte le a cég webhelyéről. Tony Siress, a Sun marketing- és üzleti igazgatója elmondta, hogy a csökkenő IT-kiadások idejében cége egy olcsó, kiváló minőségű irodai programcsomag kiadására készül, StarOffice 6-os verziója a nyílt forrású OpenOffice-on alapul. Letölthető a www.sun.com-ról kiindulva.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.