Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 1. 11:43

Megújult az ICQ.hu, a magyar nyelvű ICQ felhasználók találkozóhelye

[email] A CovySoft Networks több mint egy hetes tesztelés után elindította a megújult ICQ.hu vertikális portált.

[email] A CovySoft Networks több mint egy hetes tesztelés után elindította a megújult ICQ.hu vertikális portált.

Mocsai Norbert, a cég médiaigazgatója elmondta, hogy a portál tulajdonképpen a magyar nyelvű ICQ felhasználók találkozóhelye, ahol rengeteg interaktív szolgáltatás várja a usereket, akik többek között naplót vezethetnek és üzenetet küldhetnek ICQ-ra a program használata nélkül. Egyedülálló újítása a sitenak a folyamatosan fejlődő kommunikációs technológia, mely révén a portál kommunikál a felhasználókkal.

A médiaigazgató elmondta, hogy jövő héten bemutatják az AOL Time Warner szoftverének magyar nyelvű verzióját, mely révén rengeteg új felhasználó tud csatlakozni ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, hiszen a program használata most már nem igényel nyelvtudást. Az ICQ szoftver magyarosítását egy külső nyelvi modul segítségével eszközölhetik majd a felhasználók.

Mocsai rámutatott, hogy a most átadott oldal minden hónapban új szolgáltatással fog bővülni, a felhasználókat egyébként rengeteg nyereményjáték és ajándék várja az oldalon. A médiaigazgató szerint a site nézettsége decemberre elérheti a napi 20-30 ezer lapletöltést.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról