Szerző: roberto

2001. szeptember 28. 15:08

A szövegkezelés fejlődő eszköze: Vi IMproved 6.0

[LinuxToday] Megjelent a hagyományos UNIX-os texteditor, a VI egyik legnépszerűbb klónjának -- a VIM-nek -- a hatos verziója. A program 5-ös szériájához képest igen sok újítást tartalmaz a friss verzió, amelyekről egy rövid összefoglaló és néhány képernyőkép vim.sf.net-en olvasható, illetve látható. A hatos széria alfa és béta verzióinak tesztelésére egy évnél is több időt szántak a fejlesztők, és várhatóan a következő hetekben is lesz még néhány apró javítanivaló, ám ezen -- tekintve a program bonyolultságát -- nem kell csodálkoznunk. A VIM 6.0 a már említett szerverről tölthető le, aktuális patcheket pedig az ftp.vim.org-on találhatunk.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 01:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.