:

Szerző: Kovács Attila

2000. április 10. 14:41

Nagyító alatt az RT2000

A DVE tesztelte a Matrox Video Group új üdvöskéjét a Matrox RT2000 videoeditáló kártyát.

Digital Video Editing A DVE tesztelte a Matrox Video Group új üdvöskéjét a Matrox RT2000 videoeditáló kártyát.

"Összességében az RT2000 a videóeditálással foglalkozó emberek álma: a felhasználónak lehetősége nyílik teljes képernyős videodigitalizálásra és editálásra valós időben anélkül, hogy az effektek megjelenítésére kellene várni. Szóval nyugodtan el lehet rakni a portörlő ronyot illetve ki lehet kapcsolni a teafőzőt, mivel itt az ideje, hogy valami valós időben történjen!"

Kíváncsi lennék, hogy vajon mennyien szándékoznak itthon Magyarországon RT2000-et vásárolni (és vajon ki forgalmaz ilyen kártyát), de azért érdekes, hogy külföldön állítólag nagyon nagy a siekre ennek a kártyának. Bár ezen én nem csodálkozok...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.