Szerző: roberto

2001. szeptember 24. 18:20

Új integrált fejlesztőkörnyezet a Sun Microsystems-től: Forte for Java 3.0

[Sun] A Sun Microsystems az elmúlt héten jelentette be a Forte for Java 3.0-át. A Sun új IDE-je nagymértékben leegyszerűsíti a Java 2 Enterprise Edition technológiákat -- például az Enterprise JavaBeans-t -- használó alkalmazások fejlesztését. A bejelentéssel együtt a vállalat hét modullal járul hozzá a NetBeans.org -on futó projekthez, tovább erősítve ezzel a NetBeans pozícióját, maga a Forte for Java is NetBeans-alapú.

Sun Microsystems[Sun] A Sun Microsystems az elmúlt héten jelentette be a Forte for Java 3.0-át. A Sun új IDE-je nagymértékben leegyszerűsíti a Java 2 Enterprise Edition technológiákat -- például az Enterprise JavaBeans-t -- használó alkalmazások fejlesztését. A bejelentéssel együtt a vállalat hét modullal járul hozzá a NetBeans.org-on futó projekthez, tovább erősítve ezzel a NetBeans pozícióját, maga a Forte for Java is NetBeans-alapú.

A Forte for Java 3.0 két verzióban készült el, a Community Edition a www.sun.com-ról tölthető le, az Enterprise Edition pedig a Sun-tól rendelhető meg.

"A Forte for Java 3.0-ás kiadása határozottan nagy lépés a megosztott rendszerek bonyolultságának elrejtése felé" -- nyilatkozta Fabrizio Genesio, a Datasign AG rendszermérnöke és tanácsadója, véleménye szerint az új verzió lehetővé teszi a fejlesztőcsoportok számára, hogy inkább a megoldandó üzleti problémára koncentráljanak, és ne a technológia megtanulására fordítsák erejüket.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.