Szerző: roberto

2001. szeptember 24. 18:20

Új integrált fejlesztőkörnyezet a Sun Microsystems-től: Forte for Java 3.0

[Sun] A Sun Microsystems az elmúlt héten jelentette be a Forte for Java 3.0-át. A Sun új IDE-je nagymértékben leegyszerűsíti a Java 2 Enterprise Edition technológiákat -- például az Enterprise JavaBeans-t -- használó alkalmazások fejlesztését. A bejelentéssel együtt a vállalat hét modullal járul hozzá a NetBeans.org -on futó projekthez, tovább erősítve ezzel a NetBeans pozícióját, maga a Forte for Java is NetBeans-alapú.

HIRDETÉS

Sun Microsystems[Sun] A Sun Microsystems az elmúlt héten jelentette be a Forte for Java 3.0-át. A Sun új IDE-je nagymértékben leegyszerűsíti a Java 2 Enterprise Edition technológiákat -- például az Enterprise JavaBeans-t -- használó alkalmazások fejlesztését. A bejelentéssel együtt a vállalat hét modullal járul hozzá a NetBeans.org-on futó projekthez, tovább erősítve ezzel a NetBeans pozícióját, maga a Forte for Java is NetBeans-alapú.

A Forte for Java 3.0 két verzióban készült el, a Community Edition a www.sun.com-ról tölthető le, az Enterprise Edition pedig a Sun-tól rendelhető meg.

"A Forte for Java 3.0-ás kiadása határozottan nagy lépés a megosztott rendszerek bonyolultságának elrejtése felé" -- nyilatkozta Fabrizio Genesio, a Datasign AG rendszermérnöke és tanácsadója, véleménye szerint az új verzió lehetővé teszi a fejlesztőcsoportok számára, hogy inkább a megoldandó üzleti problémára koncentráljanak, és ne a technológia megtanulására fordítsák erejüket.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 08:43

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.