Szerző: Bodnár Ádám

2001. szeptember 21. 15:29

Újra Magyarországon a chello busz

[email] A sikeres májusi bemutatkozó után újra Budapestre érkezik a chello broadband speciálisan felszerelt, patinás amerikai iskolabusza, melynek utasterében bárki kipróbálhatja, hogy mit is tud a hagyományosnál jóval gyorsabb szélessávú internet.

[email] A sikeres májusi bemutatkozó után újra Budapestre érkezik a chello broadband speciálisan felszerelt, patinás amerikai iskolabusza, melynek utasterében bárki kipróbálhatja, hogy mit is tud a hagyományosnál jóval gyorsabb szélessávú internet.

A cég -- amely a világ egyik vezető szélessávú internetszolgáltatójának hazai vállalata -- szeptember 22. és október 4. között újra road show-t szervez. A rendezvény-sorozat legfőbb attrakciója a chello busz, amely nemcsak azokat az országokat járta be Európában, ahol a chello jelen van, hanem szinte mindenütt megfordult a kontinensen. Idehaza az érdeklődők Budapesten szeptember 22. és 27. között, valamint október 1-4. között találkozhatnak a chello busszal, Miskolcon pedig szeptember 28. és 30. között. A bemutató helyszínein érdekes programok, vetélkedők, ajándékok várják a látogatókat.

A road show budapesti állomásai közül két helyszínen Gregor Bernadett dedikál majd, aki a chello Forma 1-es kampányában a cég háziasszonyaként a Hungaroringen fogadta a szélessávú internetszolgáltató által szponzorált OrangeArrows pilótákat, Jos Verstappent és Enrique Bernoldit.

Michaela Adami-Schrott, a chello broadband marketing és értékesítési ügyvezető igazgatója elmondta: "Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatási területeinken a látogatók saját maguk próbálhassák ki azt, amit a chello már több mint 400.000 előfizetőjének nyújt Európa 10 országban. A májusi sikeres road show után most is sok érdeklődőt várunk Budapesten és Miskolcon is."

A chello broadband tavaly novemberben kezdte meg működését Magyarországon, szolgáltatásait jelenleg a főváros 7 kerületében (I., II., IV., XI., XIII., XIV, XVII), Budaörsön és Miskolc egész területén kínálja előfizetői számára.

A "Szélessávon a chello Busszal" budapesti menetrendje:

  • Szeptember 22-24. Budapest, XIII. kerület, Duna Plaza
  • Szeptember 25-27. Budapest, XIV. kerület, TESCO
  • Szeptember 28-30. Miskolc, Szinvapark
  • Október 1-2. Budapest, IV. kerület, MATCH Áruház
  • Október 3-4. Budapest, XI. kerület, Budai Skála
Az érdeklődők hétköznap 12.00--20.00 óráig, hétvégén 10.00--20.00 óráig látogathatják a chello buszt. A helyszíneken naponta 16.00--19.00 óráig élő műsorok: zenei kívánságműsor, vetélkedők zajlanak értékes nyereményekkel. Október 1-jén, 3-án és 4-én 15.00 és 16.00 óra között Gregor Bernadett dedikál a chello busznál.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról