Szerző: Bőle György

2000. április 10. 11:35

Közelben az Abit KA7

Mindenképpen kiemelt szerepet szánok a HWSW-n az új VIA KX133 alapú Abit KA7 alaplapnak, ezért is rakom a főoldalra.

HIRDETÉS

Mindenképpen kiemelt szerepet szánok a HWSW-n az új VIA KX133 alapú Abit KA7 alaplapnak, ezért is rakom a főoldalra.
Az elmúlt hónapok "alaplap-szegény" időszaka után valóságos kánaáni bőség köszönt az Athlon tulajokra. Az Athlon processzorok sikere gyakorlatilag töretlen, ami egyenes következménye az összes nagy alaplapgyártó "vízbe ugrásának". Ennek eredménye a KA7, az Abit első Slot A kezdeménye. Amit erről az alaplapról tudni kell már mind leírtuk (specifikációk, USA debütálás), viszont új információ, hogy bizonyos online áruházak április közepére már szállítani tudják 146 dollárért (ami közepes árfekvésűnek mondható). Mivel az Abitnak egész jó a terjesztése Európában (ez a sikerük egyik titka), másrészt a hazai disztribúció is jól működik, ezért könnyen elképzelhető, hogy hamarosan (bő egy hónap múlva) itthon is a boltok polcaira kerül. Lehet, hogy könnyelműség, de megígérem, hogy belátható időn belül szerzek egyet tesztelésre, és összeengedjük egy ASUS K7V-vel. Tudom milyen, mikor nincs a gyors procihoz egy tuningbarát deszka...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.