:

Szerző: roberto

2001. szeptember 20. 20:59

Egy kevésbé erőforrásigényes desktop: Xfce 3.8.8

[LinuxToday] Újabb Xfce-verzióval jelentkezett a Olivier Fourdan, a pehelysúlyú GTK+-alapú desktop programcsomag fejlesztője. A 3.8.8-as verzióban a hibajavításokon túl teljesen megújult a hangmodul, az xfsound, amellyel most már az aRTs audiolib lehetőségei is kihasználhatóak. Az Xfce friss változata a www.xfce.org -ról tölthető le, a változások listája pedig ezen a címen olvasható.

[LinuxToday] Újabb Xfce-verzióval jelentkezett a Olivier Fourdan, a pehelysúlyú GTK+-alapú desktop programcsomag fejlesztője. A 3.8.8-as verzióban a hibajavításokon túl teljesen megújult a hangmodul, az xfsound, amellyel most már az aRTs audiolib lehetőségei is kihasználhatóak. Az Xfce friss változata a www.xfce.org-ról tölthető le, a változások listája pedig ezen a címen olvasható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 19:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.