:

Szerző: roberto

2001. szeptember 20. 20:09

Megjelent a KDE 2.2.1

[LinuxToday] A KDE Projekt tegnap bejelentette a KDE 2.2.1-es verzióját. A grafikus környezet és az azt kiegészítő több mint száz segédprogram és alkalmazás az előző, augusztus elején kiadott 2.2-es verzióhoz képest nem változott jelentősen.

_[LinuxToday] A KDE Projekt tegnap bejelentette a KDE 2.2.1-es verzióját. A grafikus környezet és az azt kiegészítő több mint száz segédprogram és alkalmazás az előző, augusztus elején kiadott 2.2-es verzióhoz képest nem változott jelentősen.

Az friss KDE-hez teljesebb dokumentáció járul, számos fordítást frissítettek a 2.2-es változathoz képest, hibajavítások történtek, a fejlesztők szerint további teljesítménynövekedés is várható a most megjelent szoftverektől (különösen a HTTP protokoll kezelésében). A változások teljesebb listája a KDE webhelyén olvasható.

A KDE 2.2.1 előre fordított csomagjai letölthetőek minden jelentősebb Linuxhoz és néhány Unix változathoz a master.kde.org-ról. (Pillanatnyilag eléggé leterheltnek tűnik a szerver) A tükrözések listája itt található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.