Szerző: roberto

2001. szeptember 20. 20:09

Megjelent a KDE 2.2.1

[LinuxToday] A KDE Projekt tegnap bejelentette a KDE 2.2.1-es verzióját. A grafikus környezet és az azt kiegészítő több mint száz segédprogram és alkalmazás az előző, augusztus elején kiadott 2.2-es verzióhoz képest nem változott jelentősen.

_[LinuxToday] A KDE Projekt tegnap bejelentette a KDE 2.2.1-es verzióját. A grafikus környezet és az azt kiegészítő több mint száz segédprogram és alkalmazás az előző, augusztus elején kiadott 2.2-es verzióhoz képest nem változott jelentősen.

Az friss KDE-hez teljesebb dokumentáció járul, számos fordítást frissítettek a 2.2-es változathoz képest, hibajavítások történtek, a fejlesztők szerint további teljesítménynövekedés is várható a most megjelent szoftverektől (különösen a HTTP protokoll kezelésében). A változások teljesebb listája a KDE webhelyén olvasható.

A KDE 2.2.1 előre fordított csomagjai letölthetőek minden jelentősebb Linuxhoz és néhány Unix változathoz a master.kde.org-ról. (Pillanatnyilag eléggé leterheltnek tűnik a szerver) A tükrözések listája itt található.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról