Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 15. 21:44

Digitális kamera és webcam kombó a Creative-tól

A Creative Technology ma bemutatta digitális kamerái újabb tagját, a PC-CAM 300 névre keresztelt digitális kamera és webkamera kombót, mely álló- és mozgókép rögzítésén kívül még diktafonként is használható.

A Creative új kamerája ergonómiailag tervezett, kézbe simuló, pofás kis szerkezet, mely digitális fényképek és rövid videofilmek rögzítésére alkalmas. Sőt, ráadásként még 34 percnyi hanganyagot is rögzíthetünk vele a beépített 8MB-nyi memória segítségével.

A megapixelben meg nem határozott CCD szenzor 1024x768-as maximális felbontás használatát teszi lehetővé, szintén a beépített memória 8MB-os kapacitását kihasználva.
A PC-CAM 300 vakuval is el van látva, s a "red eye" csökkentő elővillantásnak köszönhetően nem kell félnünk, hogy piros nyúlszemünk lesz a felvételen.

A kamerához a következő szoftvereket csomagolják: Creative PC-CAM Center, Creative Webcam PhotoEditor, Creative WebCam Monitor, PixAround PixMaker Creative Edition, Valadeo LiveSite és Oozic Player.

A PC-CAM 300 csomagban -- 150 dollárért -- a kamerán kívül másfél méteres USB kábel, 4 AAA elem és meghajtóprogramok találhatók Windows 98/ME/2000 operaációs rendszerek alá.

A többfunkciós kamera egyelőre csak Ázsiában kapható, de nemsokára várható a többi országban is megjelenése.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.